ST-elevatiók

Rohanó világunkban, az információáradat közepette egyre kevesebb időnk van hosszú, szisztematikus monográfiák olvasására. A könyv ehhez próbál alkalmazkodni. Minden eset egy önálló entitás, amit egy-egy fejezet köt nagyobb csokorba.

Minden eset külön érdekesség, mert egy-egy emberi sorsról szól. Az esetek egy adott terület kiragadott példái, és ezáltal a fejezetek nem szisztematikus gyűjteményt adnak az összes lehetséges formáról. A történeteket néhány mondatos megjegyzendő üzenet zárja, ami könnyen megjegyezhető esszenciája az adott szakmai résznek.

Az esetek rávilágítanak arra, hogy életek-életkilátások mennyire függnek az elektrokardiogramtól és annak értékelésétől. Ebben nyújt segítséget ez a könyv. Ajánlom ezért ezt a gyűjteményt a rezidensektől kezdve a családorvosokon át a kardiológus kollégákig. Jó lenne, ha minél jobban megszeretnék az EKG-t, ezt az egyszerű, olcsó vizsgálómódszert, ami szinte minden betegségben tud információt nyújtani.

Végezetül, ami a legfontosabb: szeretném, ha minél több esetben tudnának a kollégák az EKG adta helyes diagnózisaikkal a betegeiken segíteni.

Tomcsányi János

A könyv 188 EKG-t, koronarogramot és 12 színes ábrát tartalmaz.

ST-elevatiók

Megvásárolható a kiadóban (telefonon történő előzetes időpont-egyeztetés után) 4200 forintos kiadói áron.

Megrendelhető a megrendelés oldalunkon található űrlap segítségével, e-mailben, telefonon vagy levélben. A könyvet az átutalásos számlával együtt postai úton juttatjuk el a megadott címre. (A postázási címnek és a számlázási címnek nem kell megegyeznie.) Postaköltség 2168 Ft, amely a számlán külön tételként megjelenik.